Thailand-bezienswaardigheden
Thailand heeft prachtige bezienswaardigheden en teveel hoogtepunten om op te noemen. In Bangkok alleen al kijk je je ogen uit en wanneer je door Thailand reist kom je overal de meest prachtige bezienswaardigheden tegen. Of het nu een tempelcomplex is, de schitterende natuur of de tropische eilanden in het zuiden. Thailand heeft het allemaal. Hieronder is een selectie gemaakt van de meest aansprekende bezienswaardigheden en hoogtepunten in Thailand. Dit zijn onder andere tempels, natuurgebieden en bouwwerken uit het verleden.

Golden Palace Bangkok
Het Golden Palace in Bangkok is een must om te bezoeken. De ene tempel is nog mooier dan de andere, goud is hier de kleur die overheerst. Overal hoor je biddende monniken en in diverse tempels op het complex wordt er gebeden voor Boedhabeelden.

Ko San Road
Ko San Road is het backpackers centrum van heel Azie. Hier komen backpackers uit alle delen van de wereld samen. Je vindt hier goedkope hotels, hippe bars, restaurantjes, marktjes en nog veel meer.

Per Longtail boot over de Chao Phraya-rivier
Achter het Golden Palace complex ligt de Chao Phraya rivier. Het is prachtig om Bangkok vanaf deze rivier te ontdekken. Per longtail boot vaar je langs woningen op palen, je ziet vanaf het water het alledaagse leven van Bangkok. Echt een aanrader om te ondernemen.

Sukothai
Bijna 200 verschillende ruïnes zijn verspreid over 70 vierkante kilometer. Sukhothai is een historisch park met torenhoge boeddha’s, sierlijke paleizen, en sierlijke oude tempels.