vakantie koh phi phi

Vakantie Koh Phi Phi opties

De echte backpacker die Thailand aandoet zal Koh Phi Phi aandoen. Dit is het backpack eiland van Azie. Backpackers uit de gehele wereld komen hier om te relaxen en allerlei activiteiten te ontdernemen. De Phi Phi Islands zijn gelegen op ongeveer 48 km ten zuidoosten van Phuket en ongeveer 42 km ten zuiden van Krabi stad. Je kunt de eilanden bereiken per boot. Of vanuit Krabi of vanuit Phuket. Naast het feit dat je hier kunt feesten is het landschap op Koh Phi Phi werkelijk adembenemend. Ook het eiland tegenover Koh Phi Phi is interessant om te bezoeken. Hier is de backpack film “The Beach” opgenomen.

TUI Koh Phi Phi

vakantie Thailand

Vakanties.nl Koh Phi Phi

Vakantie Koh Samui

Thomas Cook Koh Phi Phi

Koh Samui

Met een beetje geluk escorteren roze dolfijnen in de visrijke wateren van de Andaman Zee je tijdens uw boottocht naar het haventje van Koh Phi Phi Don. Hier vormen de azuurblauwe zee, tropische stranden, overvloedige koralen en de steile kalksteenrotsen samen een in elkaar overlopend natuurdecor. Deze eilandengroep aan de westkust van Thailand bestaat uit een zestal eilanden waarvan Koh Phi Phi Don de bekendste is.

Op het eiland Koh Phi Phi zijn er genoeg dingen te doen: rotsen beklimmen, duiken, snorkelen… Maar als u echt tot rust wilt komen, dan zijn de schitterende stranden van Koh Phi Phi de plek voor jou. Een overzicht van de beste stranden op Koh Phi Phi vind je hier.

Koh Phi Phi accommodaties – hotels

Ruige bergwanden komen recht overeind uit de zee, verborgen idyllische stranden en natuurlijk een schitterende onderwater wereld. Koh Phi Phi Don heeft een totale oppervlakte van ongeveer 28km2. Het eiland is 8km lang en op het breedste punt 3,5 km. Koh Phi Phi is een perfecte duiklocatie. De baaien van Ton Sai en Loh Dalam zijn schitterend. Hier bevinden zich een aantal interessante accommodaties.

Koh Phi Phi is uniek

Het unieke Koh Phi Phi is zonder twijfel het mooiste eiland van de Andaman Zee met paradijselijke groene palmen, parelwitte zandstranden en glashelder water waarin vele zebravissen nieuwsgierig rondzwemmen. Het water rondom het eiland heeft een gemiddelde diepte van circa 20 meter. In het noordoosten ligt de beroemde Viking Cave waar de wereldberoemde zwaluwen nestjes worden geplukt. De Thai gelooft heilig dat het eten van dit vogelnestje potentie verhogend is en betalen hier dan ook de hoofdprijs voor.