Koh Phi Phi Thailand

Op slechts 45 minuten afstand van het drukke Phuket vind je een tropisch paradijs, waar je kunt genieten van prachtige stranden en prachtige uitzichten. Koh Phi Phi bestaat uit twee eilanden: Koh Phi Phi Leh (onbewoond) en Koh Phi Phi Don. De eilanden bieden parelwitte stranden, helderblauw water en indrukwekkende rotsformaties.

Koh Phi Phi werd met name bekend door de film “The Beach”. Deze klassieker, met Leonardo di Caprio in de hoofdrol, zorgde voor een ware toestroom aan backpackers. En nogsteeds bezoeken jongeren Ko Phi Phi om te relaxen, snorkelen en voor de bars en overige gelegenheden populair onder jongeren. Echter is het hier voor gezinnen en ouderen ook goed toeven. Voor elk wat wils.

Bestaand als een van de meest iconische bestemmingen in Thailand, is Koh Phi Phi nog indrukwekkender in het echte leven. Koh Phi Phi is alleen toegankelijk per boot vanaf het vasteland, er zijn geen auto’s op het eiland en alles is te voet bereikbaar. Vul je dagen met eilandhoppen naar de nabijgelegen Maya-baai, ga rotsklimmen over de grillige kliffen die boven het eiland uittorenen of snorkel door de blauwgekleurde wateren.

Wil je een zonvakantie Koh Phi Phi? Weten wat de mogelijkheden zijn?
Ga dan naar: strandvakantie Koh Phi Phi