Vakantie Cha Am

Vakantie Cha Am opties

Een vakantie Cha Am is de ideale vakantie voor iedereen die wilt genieten van een Thais strand maar toch enigzins in de buurt van de hoofdstad wilt blijven. Op enkele uren rijden vind je het prachtige Cha Am. Vanuit de hoofdstad ben je er relatief snel. Een ander voordeel is dat de badplaats is gelegen aan het vaste land van Thailand. Je hoeft niet nog eens met een boot naar je droomeiland. De langste stranden van Thailand vind je hier. Cha Am is met wit zand en palmbomen omgeven. In het achterland prachtige natuur en indrukwekkende tempels en paleizen. en boeddhistische tempels. Geniet van een welverdiende zonvakantie in Thailand. Dat onderga je in Cha Am.

Vakanties.nl Cha Am

Vakantie Koh Samui

Thomas Cook Cha Am

Koh Samui

Cha Am Thailand is een rustige badplaats 175 km vanaf Bangkok. Deze, aan de Golf van Thailand gelegen, badplaats is ideaal als zonvakantie bestemming voor reizigers die relatief dicht bij Bangkok willen blijven. Met het openbaar vervoer ben je vanuit Bangkok binnen een paar uurtjes in Cha Am. De badplaats wordt gekenmerkt door een lang en rustig zandstrand. Aan de boulevard vindt je leuke winkeltjes barretjes en prima restaurants die uitkijken op de verlichte vissersbootjes die dobberen in de Golf van Thailand. Ideaal dus voor een combinatie Bangkok stedentrip met een paar dagen strand vakantie.

Cha-am staat bekend om de rustige en ontspannen sfeer en kent geen bruisend nachtleven. In het weekend treft u op het strand veel Thaise families. Cha-Am heeft een kilometers lang zandstrand (afhankelijk van het getijde) en aan het eind van de strandweg vindt u de vissershaven met een aantal (vis)restaurants. Golfspelers komen ook Cha-Am volledig aan hun trekken met de zes fraaie banen in de directe nabijheid.

Cha Am is zoals gezegd een rustige badplaats. Ideaal voor mensen die een ontspannen vakantie willen. Desondanks kun je je prima vermaken in en rond de oude vissersplaats. Door het brede zandstrand bij eb is het tevens een ideale zonvakantie bestemming om met je kinderen heen te gaan. Aan de weg langs het strand vind je diverse souvenir winkeltjes, kleding boetiekjes, restaurants en bars. In de omgeving vind je diverse natuurgebieden. Leuk is het om een dagtrip naar een gebied te maken om allerlei vogels en apen te spotten.

Cha am in het weekend en tijdens de Thaise feestdagen
In het weekend reizen vele Thais naar deze badplaats om te genieten van hun weekend. Dan is er enige reuring in de badplaats echter blijft er een ontspannen sfeer. Tijdens de Thaise feestdagen kan het er druk zijn. De Thai geniet optimaal van de vrije tijd en Cha Am is een populaire bestemming tijdens de feestdagen, houdt hier dus rekening mee.

Activiteiten Cha Am
Een populaire activiteit op het water is het rijden op een jetski. Doordat er niet veel wind staat is Cha Am minder geschikt voor windsurfers.
Ook is het mogelijk om te gaan paardrijden langs het strand. Ook kun je een fiets of brommer huren om de omgeving te verkennen.

Uitgaan in Cha Am
Cha-am heeft een bescheiden uitgaansleven en als je wilt stappen kun je dit beter doen in het nabij gelegen Hua Hin. Met een taxi ben je er zo en kun je jezelf in het uitgaansleven storten.

Vervoer vanaf Bangkok naar Cha Am
Ervan uitgaande dat je vanaf Bangkok naar Cha-Am reist kun je deze badplaats bezoeken per trein, de bus, minivan, auto. Als je een all inclusive vakantie Cha Am geboekt hebt zul je op het vliegveld van Bangkok opgewacht worden en je reis per minivan naar Cha Am vervolgen.
Wil je een los vliegticket boeken? Klik dan op Bangkok vliegtickets. Zoek je losse accommodatie Cha Am in de vorm van een hotel? Klik dan op accommodaties en voer de zoekopdracht Cha Am in.