vakantie Koh Samui

Vakantie Koh Samui opties

Een vakantie Koh Samui brengt je naar het paradijs. De reden: Koh Samui is tropisch, exotisch en het is volop genieten. Het eiland staat bekend om de prachtige stranden, dus voor de toerist die komt voor zon, zee en strand is Koh Samui de ideale plek.

Vakanties.nl Koh Samui

Vakantie Koh Samui

Zoover Koh Samui

Koh Samui

Chaweng Beach Koh Samui

Het parelwitte strand van Chaweng is populair voor een vakantie Phuket en is maar liefst acht kilometer lang en gelegen aan de noordoostkust van het eiland. Het is tevens het meest drukke strand van het eiland. Je vindt hier vele hotels, restaurants, bars en winkels. Op zoek naar een duikschool? Langs de hoofdweg zijn er vele te vinden.

Lamai Beach Koh Samui

Het strand van Lamai is vier kilometer lang. Ook Lamai is erg populair bij toeristen, maar het plaatsje is voornamelijk bekend bij het ouder publiek. Dit komt doordat alles wat kleinschaliger is, vergeleken met Chaweng. Het uitgaansleven is dus minder uitbundig. Langs de hoofdweg van Lamai kun je prima winkelen.

Thon Krut Bay Koh Samui

Deze baai aan de zuidelijke kant van het eiland biedt voornamelijk low-budget accommodaties. Het plaatsje is dan ook zeer bekend bij backpackers die zo goedkoop mogelijke overnachtingen zoeken om te genieten van een vakantie Koh Samui. Van hieruit vertrekken er regelmatig bootjes naar het eiland Koh Taen, wat op slechts drie kilometer afstand ligt. Ook op dit eiland kun je overnachten.

Lipa Noi Koh Samui

Lipa Noi ligt aan de zuidelijke kant van het eiland. Hier ervaar je de meest prachtige zonsondergangen. Heb je kinderen? Dan is deze baai uitermate geschikt voor u. Het water is namelijk ondiep en je moet een heel eind het water in voor je kunt zwemmen. Op dit paradijselijke Thaise eiland kun je van alles zien en beleven. Het is een van de grootste eilanden van Thailand en heeft inmiddels alle faciliteiten waar Westerse vakantiegangers aan gewend zijn. Je vindt hier goedkope hotels en luxe resorts. Restaurants van sterrenniveau maar ook plaatselijke eettentjes die niet onderdoen voor een toprestaurant. Veel wellness en yoga mogelijkheden. Dit in combinatie met het tropische achterland met haar watervallen en uitkijkpunten en de heerlijke stranden zorgen voor de ultieme vakantie beleving.

Wil je meer weten over rondreizen Thailand? Kijk dan eens op: Rondreiskoning Thailand