groepsreizen Thailand

Groepsreizen Thailand

Wil je graag een reis maken door Thailand, maar weet je niet goed waar te beginnen of welke plekken je niet mag missen? Zie je het niet zitten om alles zelf te moeten regelen en vind je het prettig om met gelijkgestemden Thailand te ontdekken? Dan is een groepsreis door Thailand wellicht iets voor jou. Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten, voor verschillende doelgroepen. Grote kans dat er dus iets voor jou bij zit.

Groepsreis Thailand
15 / 22 dagen
groepsreis Thailand
Groepreis + strand Thailand
15 / 22 dagen
Groepsrondreis-Thailand
Reizen met kinderen Thailand
15 / 22 dagen
Groepsreizen met kinderen Thailand

Welke groepsreis kies jij?

Groepsreizen zijn er voor verschillende doelgroepen via verschillende reisaanbieders. Zo zijn er bijvoorbeeld aanbieders die groepsreizen regelen voor de oudere doelgroep. Deze reizen houden veelal een langzamer tempo aan en comfort komt tijdens deze reizen veel voor. Er zijn echter ook genoeg reisaanbieders die zich richten op de jongere doelgroep. De rondreizen zijn vaak een stukje uitdagender en het tempo is sneller. Groepsreizen kun je boeken voor verschillende periodes. Je kunt al naar Thailand met een groepsreis voor acht dagen. Voor de echte avonturieren zijn er de langere reizen van drie weken, waarin je alle hoogtepunten van Thailand kunt bezichtigen.

Wat wil je zien?

Voordat je een groepsreis boekt naar Thailand, dien je je af te vragen wat je precies wilt gaan zien en doen. Enig vooronderzoek is dus wel degelijk nodig bij het boeken van een groepsreis. Als je voornamelijk wilt relaxen op de hagelwitte stranden, kun je gaan kijken naar een groepsreis met de focus op de zuidelijke eilanden. Hier kun je genieten van prachtige paradijsjes in alle luxe die je je maar kunt wensen. Wil je er liever op uit en de echte Thaise cultuur ontdekken? Dan zijn de bergdorpen in het noorden van Thailand iets voor jou. De geschiedenis van Thailand kun je volop opsnuiven op korte afstand van Bangkok, in de stad Ayutthaya. Hier zijn de tempelruïnes te vinden die zijn vernield door de Birmezen tijdens de oorlog. Een must-see in Thailand is de hoofdstad Bangkok. Ook al houd je niet van de drukte van de stad, een paar dagen Bangkok laat je het stadsleven zien. Ga winkelen in een van de vele winkelcentra en bezoek het indrukwekkende koninklijk paleis.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Hoewel een groepsreis je veel dingen uit handen neemt (zoals het regelen van vervoer en accommodatie), dien je wel degelijk rekening houden met een aantal dingen. Tijdens groepsreizen bezoek je veel bezienswaardigheden. Echter, er is meestal een tijdslimiet aan verbonden, waardoor je het gevoel kunt hebben te moeten haasten. Dit kan een groot nadeel zijn voor je vakantie. Een groepsreis heeft echter ook voordelen. Zo hoef je niet aan bepaalde dingen te denken. Je hebt daar immers je reisleider voor. Tevens is een groepsreis gezellig, aangezien je met een groep mensen reist.

Onze groepsreizen naar Thailand hebben veel dingen inclusief die u bij andere reisaanbieders nog extra dient te betalen. Zo zijn de entreegelden bij ons in de prijs inbegrepen en zijn bij ons al diverse leuke excursies aan de reis toegevoegd!

Onze kennis en passie voor het land vertalen wij in een afwisselende rondreis waarbij de beleving van onze klanten altijd voorop staat.

Overnachten in goede comfortabele hotels vlakbij bezienswaardigheden of in een prachtige, ontspannen omgeving.
Verblijf aan de Thaise stranden in uitstekende resorts aan het strand.
Overnachtingen gedurende de rondreis op basis van halfpension.
Begeleiding door Nederlandssprekende ANVR gecertificeerde reisleiding.
Rechtstreekse vluchten Amsterdam-Bangkok.
En inclusief veel excursies en entreegelden!

groepsreis-thailand