Vakantie Koh Chang

Het Thaise Koh Chang ligt voor de kust van Cambodja aan de oostkant van de Golf van Thailand. Ideaal om heerlijk te chillen. Na Phuket is dit het grootste eiland van Thailand. Ooit een backpackers paradijs, vandaag de dag een nog niet door de grote massa’s ontdekt vakantie-eiland met heerlijke kleinschalige strandresorts en -bungalows. Van hagelwitte stranden, houten strandcafeetjes en -restaurants, idyllische baaien tot gezellige uitgaansgelegenheden en een overvloed aan groene natuur.

Koh Chang is eén van de best bewaarde geheimen van Thailand. Dit schitterende groene eiland is gezegend met hagelwitte zandstranden, vele tropische palmen en verlaten baaien. Het toerisme is hier nog niet zo nadrukkelijk aanwezig als in de drukke badplaatsen in Phuket of Koh Samui en de lokale bewoners, veelal vriendelijke vissers en fruitboeren, leiden een rustig leventje.

De prachtige koraalriffen worden gelukkig beschermd en luidruchtige boten zijn niet toegestaan. Op een paar mooie hotels na vindt u er voornamelijk kleine strandhotelletjes voor backpackers, leuke houten strandcafeetjes en restaurantjes, waar u nog voor weinig geld een heerlijk visje kunt eten.

Natuur Koh Chang

Koh Chang is gelukkig nog steeds paradijselijk kalm en onbekommerd. U kunt er schitterende wandelingen maken door het tropische regenwoud of op de rug van een olifant een spectaculaire tocht maken door de jungle. De natuur is hier adembenemend en u hoort de mooiste vogelgeluiden uit de bomen, die krom hangen van de mango’s. Koh Chang is een waar duikersparadijs, maar ook als u snorkelt ziet u de mooiste tropische vissen.