Koh Chang

Vakantie Koh Chang opties

Koh Chang, gelegen in de Thaise Golf is het op één na grootste eiland van Thailand. Sinds kort ontdekken steeds meer toeristen de schoonheid van dit eiland en kiezen voor Koh Chang als tegenhanger van het volle Phuket en het duurdere Koh Samui. Vrijwel alle toeristische accommodaties zijn gelegen aan de westkust van het eiland. Naast hotels en resorts zijn hier voldoende restaurants, bars en winkeltjes om te genieten van een complete strandvakantie.

Vakanties.nl Koh Chang

Vakantie Koh Samui

Thomas Cook Koh Chang

Koh Samui

Stranden Koh Chang

De stranden van Koh Chang behoren tot de mooiste natuurlijke stranden van Thailand en zijn vaak wat jaarlijks zoveel bezoekers naar het eiland trekt. In tegenstelling tot andere Thaise eilanden, zoals Koh Samui en Phuket, heeft Koh Chang zijn natuurlijke charme behouden en is het niet gebombardeerd door te veel ontwikkelingen en hoogbouw. De stranden van Koh Chang hebben daardoor nogsteeds een rustieke en authentieke uitstraling, met een altijd aanwezige relaxte sfeer.

Koh Chang Paradise Resort
Zie je jezelf al liggen op je strandbed? Heerlijk genieten direct aan de parelwitte zandstranden van Koh Chang. Of heerlijk liggend aan het zwembad van een prachtig hotel? En toch betaalbaar. Dan is het Koh Chang Paradise resort wat voor jou en je partner. Dit hotel heeft klasse en is relatief niet duur. All inclusive!

Furama resort Koh ChangFurama Koh Chang
FuramaXclusive Resort Aiyapura Koh Chang ligt in de buurt van Ko Chang National Park. Een andere bezienswaardigheid in de buurt is Khlong Plu Waterfalls. Dit hotel is los te boeken.

Koh Chang Thailand ook wel het “olifanteneiland” genoemd is een heerlijk tropisch eiland in de Golf van Thailand. Overland is dit eiland te bereiken, maar je kunt ook vanuit Bangkok vliegen naar Trat. Vanuit Trat is het nog een half uurtje met bus of taxi naar de pier voor de boottocht naar koh Chang. Het eiland staat bekend vanwege haar fantastische duik-mogelijkheden. Naast een duikvakantie, kun je hier ook aangenaam relaxen en genieten van de natuur. Tijdens je verblijf op Koh Chang kun je mooie excursies maken naar de vele eilandjes in de omgeving, of genieten van de prachtige onderwaterwereld.