In Chiang Mai zijn er veel uitgaansmogelijkheden. Het gaat er echter rustiger aan toe dan op de eilanden en in de hoofdstad Bangkok. Toch kun je in Chiang Mai goed aan je trekken komen als je wilt genieten van lekker eten, een ijskoud biertje of een avondje dansen.

Lekker eten

The Good View is een restaurant met een ideale locatie aan de Ping rivier. Het is trendy, gezellig en serveert heerlijke gerechten voor redelijke prijzen. Optredens van live bands zijn veelvoorkomend, dus als je je voetjes van de vloer wilt halen, dan kan dat hier.

Onder de locals

Wil je naar een club, maar niet alleen toeristen tegenkomen? Ga dan naar Bubbles, gevestigd in de kelder van het Porn Ping Hotel. Het publiek bestaat uit een goede mix van Thaise bevolking en toeristen. Er wordt goede muziek gedraaid en drankjes zijn betaalbaar.

Feesten tot je erbij neervalt

Anders dan op de eilanden, gaan de clubs en bars in Chiang Mai vroeg dicht, rond 12 of 1 uur. Mocht je na sluitingstijd nog geen zin hebben om terug te gaan naar je hotel, dan is er bij Spicy altijd nog wat te beleven. Spicy staat bekend om zijn afterparty’s. De echte feestbeesten vind je dus hier.

De feestbus

Op sommige plekken in Chiang Mai vind je minibusjes die zijn omgebouwd tot bar. Ook al is dit niet de ideale uitgaansgelegenheid, het is toch grappig om het eens mee te maken. Mocht je er een tegenkomen, stap dan in voor een drankje.