vakantie koh phangan

Vakantie Koh Phangan opties

Een vakantie Koh Phangan is een waar feest. Dit is het eiland van de fullmoon party’s. Backpackers vanuit de gehele wereld komen naar Koh Phangan voor maar een ding. FEESTEN!!!!! Naast het feit dat je hier op het strand tijdens volle maan een flinke fuif kunt beleven is het eiland qua natuur prachtig. Er zijn watervallen, parelwitte stranden, groene heuvels, bomen met apen en vogels. Koh Phanghan is meer dan een feesteiland! Bekijk hier de mogelijkheden.

TUI Koh Phangan

vakantie Thailand

Vakanties.nl Koh Phangan

Vakantie Koh Samui

Thomas Cook Koh Phangan

Koh Samui

Ban Tai Beach
Het langste strand van Koh Phangan is gelegen aan de zuidwest kust van het eiland. Bij de pier vindt ’s ochtends een vismarkt plaats, bekend bij de lokale bevolking. Vanaf Ban Tai Beach kun je bij helder weer Koh Samui zien liggen. Het strand heeft winkels en restaurants.

Haad Rin Beach
Haad Rin trekt vele toeristen aan vanwege de Full Moon Parties die hier plaatsvinden. Tevens hoort het tot een van de mooiste stranden van het eiland. Rin Beach heeft de meeste restaurants en winkels ter beschikking, wat het makkelijk maakt voor toeristen.

Thansadej Beach
Het strand is niet groot, maar het heeft een prachtige en rustige omgeving. Reist u met kinderen? Dan is het ondiepe, heldere water hier ideaal om in te zwemmen. In de directe omgeving vind je de Thansadej waterval, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden is van Koh Phangan. In de omgeving vind je ook restaurants, winkels en hotels.

Thongnaipan Bay
Een waar rustoord. Het witte, fijne zandstrand heeft een serene uitstraling. Als je je een dagje wilt terugtrekken, dan is deze baai ideaal. Rust uit op het ongerepte strand of ga snorkelen in het heldere water. Je kunt dit strand het beste bereiken per boot, eenmaal aangekomen wordt je met een taxi naar Thongnaipan gebracht. De weg hiernaartoe is deels van beton en deels een onderhouden zandweg.

Srithanu Beach
Srithanu Beach is zonder twijfel een van de meest idyllische stranden van het eiland. Het water is helder en ondiep. Dit strand is te bereiken per Songtaews welke als taxi fungeren, echter zijn deze vrij prijzig voor Thaise begrippen. Een Songtaew is een soort jeep met achterin ruimte voor meerdere mensen om te zitten.

Bottle Beach

Op dit rustige geïsoleerde strand kan je het ware ‘The Beach’ gevoel beleven, het is een prachtig strand met mooi wit zand. Het strand heeft de naam Bottle beach doordat de baai van het strand eruit ziet als een ‘Bottle”. Tegenwoordig is het een populaire backpackers bestemming en je vindt er voornamelijk wat jonger volk. Rondom het strand zijn genoeg accommodaties te vinden, al zijn deze vrij prijzig. Dit strand kan je op dit moment alleen per boot bereiken, mits er geen slecht weer is.

Koh Phangan ligt even boven Koh Samui en is het rustigere en iets kleinere zusje. Nou ja, rustig. Dit zusje houdt wel van een feestje. De volle maan trekt duizenden festivalgangers naar het eiland, die nachtenlang losgaan op de heerlijke stranden van het op de zuidpunt gelegen en populaire Hat Rin tijdens de bekende Full Moon party’s.