Als je van shoppen houdt, ben je in Bangkok aan het goede adres. Je kunt zo gek maken als je wilt. Van goedkope artikelen tot de meest luxe merken zijn voor je beschikbaar. Je zult zich verbazen over de vele, grote straatmarkten en de moderne warenhuizen en winkelcentra, waar bijna alles te koop is. Siam Center is het grootste winkelcentrum van Zuidoost Azië.

In Thailand kunt u goed terecht voor (maat)kleding, sieraden en handwerkartikelen. De avondmarkt in Pat Pong, het meest bekende uitgaansdistrict van Thailand, is ook erg populair bij toeristen en zeker hier vindt u allerlei koopjes, van namaakartikelen van bekende Europese modeontwerpers, illegale CD’s tot (uiterst) illegale software.De beste shop tips vindt u hier.

Chatuchak markt
De weekend markt van Bangkok, genaamd Chatuchak, is voor shopliefhebbers een waar paradijs. Voor een bezoek aan de markt kun je rustig een hele dag uittrekken. Struin door de paden van de markt, op zoek naar goede artikelen voor een goede prijs. Je kunt hier terecht voor kleding, sieraden, lederwaren, kunst en zelfs dieren. Moe van het wandelen? Ga naar het eetgedeelte om weer even op energie te komen. De Chatuchak markt is alleen open op zaterdag en zondag.

MBK
MBK is een van de meest bekende shopping malls in Bangkok. Het heeft talloze verdiepingen en biedt producten aan voor spotgoedkope prijzen. Je vindt hier voornamelijk de low budget, merkloze artikelen. Hierdoor is MBK tevens populair bij de lokale bevolking.

Siam Center
Deze shopping mall met vier verdiepingen is de oudste van Bangkok, maar nog steeds een van de meest populairste. Het heeft alle merken die populair zijn bij jonge, modebewuste mensen. Je kunt hier voornamelijk terecht voor kleding en accessoires. De bovenste verdieping heeft tevens een food court, waar je na het shoppen kunt eten.

Siam Paragon
Siam Paragon is de meest luxe shopping mall en de grote trots van Bangkok. Bedenk het en het staat hier te koop. Merken als Chanel, Armani en Hugo Boss hebben hier hun eigen winkel. De shopping mall heeft tevens een food court. Echter, anders dan in andere shopping malls is deze food court gevuld met trendy cafés en restaurants.