zonvakantie Thailand

Vakantie Thailand opties

Een vakantie Thailand is de ultieme manier om te genieten! Meer dan 20 eilanden & badplaatsen bieden accommodaties aan om te genieten van een heerlijke strandvakantie. Zowel populaire bestemmingen zoals Phuket en Koh Samui als wat kleinere romantische eilandjes zoals Koh Tao en Koh Lantaa.

Vakanties.nl Thailand

Vakantie Koh Samui

De Jong Intra Thailand

Koh Samui

Populaire vakantie eilanden

Koh Samui
Phuket
Krabi
Koh Lipe
Koh Lantaa

Aanbod badplaatsen

Jomtien
Hua Hin
Pattaya
Cha Am
Koh Lak

Vakantie Thailand: Het ware vakantiegevoel

Er zijn genoeg badplaatsen in Thailand waar het ware vakantiegevoel naar boven komt. Voor de een is dit anders dan voor de andere. Voor vakantiegangers die vertier met alles erop en eraan willen zijn de populaire zonvakantie eilanden Phuket of Koh Samui perfecte bestemmingen. Nightlife en accommodaties in alle soorten en maten zijn hier te vinden.  Wil je iets rustiger, genieten van natuur maar toch volop mogelijkheden willen? Koh Phangan , Koh Phi Phi en Krabi zijn dan perfect.  Deze eilanden hebben verschillende hagelwitte stranden. Voor Thailand gangers die volop willen genieten van kleine idyllische eilandjes zijn Koh Tao, Koh Lak, Koh Lipe en Koh Lanta Niet alleen de eilanden maar ook de badplaatsen Cha Am en Hua Hin net onder Bangkok zijn hiervoor de ideale plek. de een drukker dan de ander. Voor ieder wat wils dus. Een ligbed, het geluid van de zee en een drankje in je hand. Wat wil je nog meer? Accommodaties op de eilanden kunnen vrij luxe zijn. Zo zijn er grote resorts en zelfs privé villa’s waar je in alle luxe tot rust kunt komen. Als je toch een dagje actief wilt zijn, dan kun je op de zuidelijke eilanden erop uit gaan om de natuur te bewonderen. Denk hierbij aan veel groen en dierlijk schoon, zoals apen en olifanten.

Laat je verwennen
Een goede manier om ultiem te relaxen is een uitgebreide lichaamsbehandeling. Vooral de eilanden van Thailand hebben veel beauty resorts. Uiteraard zijn er de kleine beautysalons, geschikt voor een lager budget. Als je je echter echt wilt laten verwennen en als herboren wilt voelen, dan is het aan te raden een luxe beauty resort te bezoeken. Mensen zijn hier goed opgeleid en er worden verschillende methodes toegepast. Je kunt dus zelf kiezen welke methode het beste bij jou past. Behandelingen variëren van een uur tot een hele beauty dag en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.