Een verblijf midden in de natuur aan een parelwit strand. Dat is Koh Lak. Een tropisch eiland bij uitstek waar je van droomt als je aan een paradijselijke vakantie denkt. gekwetter van kleurrijke vogels, apen die op je terras komen en door de bomen slingeren. Het geluid van de bruisende zee op de achtergrond en wuivende palmbomen aan je veranda? Wat een heerlijkheid. Tijdens een vakantie Khao Lak wandel je direct met je blote voeten de stranden op. Een cocktail barretje hier en een restaurantje daar. Vissers die de zee opgaan of juist terugkomen met hun vangst. In een woord “genieten”.

Khao Lak aan de Andaman Zee is een heerlijke strandbestemming, niet ver van het levendige Phuket. Ideaal om even tot rust te komen – aan het begin of na afloop van een rondreis. Het tropische achterland biedt volop excursiemogelijkheden. Bezoek de tropische Ton Chong Fa waterval of maak een riviertocht op een bamboevlot. Khao Lak is simpelweg een heerlijk ontspannen badplaats voor jong en oud en een mooie uitvalsbasis om de kleurrijke omgeving te ontdekken.

Khao Lak is een uitgestrekte, kleinschalige kustplaats aan de zuidkust van de Andaman Zee, op korte afstand van het eiland Phuket. In Khao Lak zijn diverse hotels en resorts, vaak verscholen en direct gelegen aan de Andaman Zee, maar toch is het een rustig plaatsje met een bescheiden dorpscentrum. Er zijn een aantal restaurants en winkels te vinden aan de hoofdstraat die door het dorp heen loopt, maar voor meer drukte en vertier kunt u beter naar Phuket. Khao Lak is een heerlijke plek om te ontspannen! Activiteiten die u kunt ondernemen zijn onder andere een bezoek aan het Khao Sok Nationaal Park, het provinciestadje Takuapa of duikexcursies naar de Surin- en Similan eilanden.