Vakantie Krabi

vakantie-krabi

Het paradijs Krabi ligt in het zuiden van Thailand aan de Andaman Zee. Krabi is geen eiland maar een kuststrook van hagelwitte stranden met direct aan het strand tropisch oerwoud en binnenlanden vol natuur. In de regio Krabi vind je watervallen, grotten, kalksteenformaties, paradijselijke stranden, kraakhelder zeewater en ongerepte oerwouden. Dus niet alleen voor de strandliefhebber is er wat te beleven maar ook voor avonturiers en liefhebbers van natuur.

Bekijk het complete vakantie aanbod Thailand >>

In de stad Krabi Town is niet heel veel te doen, maar het is een goede uitvalsbasis voor een trip naar de eilanden of mooiste plekken van het vasteland. Op een strook van enkele kilometers rond Krabi Town vind je waanzinnig mooie stranden. East Railay, West Railay en Ao Phra Nang zijn absolute aanraders! Met een kajak kun je zelf verborgen grotten, stranden en lagunes ontdekken. Ao Nang heeft een prachtig wit strand, een waar paradijselijk gezicht. Het strand is voornamelijk populair bij gezinnen en sportliefhebbers en er zijn genoeg accommodaties, restaurantjes en barretjes te vinden om hier aangenaam te verblijven. Dit maakt Ao Nang de perfecte plek om in alle rust van je vakantie te genieten.

Railay beach is tevens een paradijs op een steenworp van Ao Nang. Een schiereiland met parelwit strand, en helemaal niks om je heen. Hier voel je je koning te rijk.

Ao Nang Beach en Railay Beach zijn beiden prachtig door de bizarre rotsformaties tegen de stranden aan. Niet voor niets komen hier elke dag vele toeristen om deze stranden te bezoeken. Niet alleen voor een verblijf op het strand maar ook om prachtige foto’s te nemen en te snorkelen.

Een verborgen parel is Phang Nga. Een idylische baai met aansluitend aan het strand het groene regenwoud. Hier is alles wekelijk basic. Een mooie spot voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Toeristen die naar de Krabi kust komen om te feesten, zijn aan het verkeerde adres. Zowel Ao Nang a;s Railay beach missen namelijk het nachtleven dat te vinden is te vinden op eilanden voor de Krabi kust zoals Koh Phi Phi en Koh Lantaa. Op deze tropische eilanden kun je goed uitgaan. Erg populair onder backpackers en stelletjes.

Bij Ao Nang en Railay beach kun je eventueel overnachten in bamboehutjes, uit een kokosnoot drinken en relaxen in een hangmat. Wat een leven!

Bekijk het complete vakantie aanbod Thailand >>