Ao Nang Beach is the place to be voor gezinnen, stellen en ouderen. Als je wilt genieten op een heerlijk resort of andere vorm van accommodatie is dit de beste plek in Thailand. Lekker genieten op het strand. En tevens genoeg te zien en doen mocht je dit willen. De boulevard van Ao Nang Beach is 2km lang en voorziet in vele restaurants, bars en winkeltjes. Ao Nang is de laatste 20 jaar gegroeid van een slaperige vakantiebestemming naar een grote Thaise badplaats.

Ao Nang is erg geschikt voor families en stellen. Hier geen schreeuwerige clubs en cafés met schaars geklede dames zoals in Phuket. Ze zijn er wel maar niet aan de boulevard en beperkt buiten zicht. Wat is hier dan wel? Aan de boulevard van Ao Nang Beach vind je een variatie aan restaurants, winkeltjes, koffiebars en sportbars. Uiteraard zijn hier ook de resorts en hotels te vinden. Vanuit je accommodatie ben je binnen 100 meter lopen aan deze boulevard en de straat over op het strand. Alles binnen handbereik.

Ao Nang Hotels
Ao Nang Beach heeft volop keuze uit resorts, hotels en overige accommodatie.

Ao Nang Activiteiten en highlights
In Ao Nang is voldoende te zien en te beleven. Vele toerburootjes bieden een breed scala aan mogelijkheden. Een tip is de 4 eilanden toer die je prachtige eilanden waar je kan snorkelen en wandelen op parelwitstrand toont. Een aanrader.

Aanbod Restaurants
Het aanbod aan restaurants is gevarieerd. Thais, India, Italiaans, Burgers, Mexicaans. Ook hier heb je volop keuze. Ook MC Donalds en de  Burger King zijn hier aanwezig mocht je junkfood willen.

Aanbod Cafe’s en bars
Van cocktailbars tot aan koffiebars. Van sportcafes tot aan clubs.

Kortom. Ao Nang Beach is ideaal voor gezinnen, stellen en ouderen. Dat andere toerisme is gelukkig ver te zoeken. En niet zo intens als de hotspots op Phuket, hier is het wat relaxter.

Ao Nang Beach boulevard