Vakantie

vakantie thailand
Een vakantie Thailand zorgt ervoor dat je het gejaagde leven dat we leiden in Nederland ontsnappen. Een echte vakantie, waarbij je geheel tot rust komt, is dus zeker eens per jaar nodig. Thailand is daarvoor de ideale bestemming. De vele idyllische foto’s die je tegenkomt in reisgidsen en op het internet brengen je al in een vakantiestemming. Echter, Thailand is tevens een van de meest bezochte vakantielanden ter wereld en daarom ook druk. Hoe kom je op zo’n plek dan toch tot rust?

Bij de Thailand Reizen Specialist kun je kiezen uit verschillende vakanties Thailand. Ons uitgebreide aanbod Thailand biedt u een ruime keuze aan zonvakanties met verblijf in prachtige hotels en resorts. Daarnaast is het mogelijk om een strandplaats in Thailand te combineren met de metropol Bangkok.

Het ware vakantiegevoel
Er zijn genoeg badplaatsen in Thailand waar het ware vakantiegevoel naar boven komt. De zuidelijke eilanden en de badplaatsen net onder Bangkok zijn hiervoor de ideale plek. Bezoek bijvoorbeeld Ko Phi Phi of Ko Samui. De eilanden hebben verschillende hagelwitte stranden, de een drukker dan de ander. Voor ieder wat wils dus. Een ligbed, het geluid van de zee en een drankje in je hand. Wat wil je nog meer? Accommodaties op de eilanden kunnen vrij luxe zijn. Zo zijn er grote resorts en zelfs privé villa’s waar je in alle luxe tot rust kunt komen. Als je toch een dagje actief wilt zijn, dan kun je op de zuidelijke eilanden erop uit gaan om de natuur te bewonderen. Denk hierbij aan veel groen en dierlijk schoon, zoals apen en olifanten.

Laat je verwennen

Een goede manier om ultiem te relaxen is een uitgebreide lichaamsbehandeling. Vooral de eilanden van Thailand hebben veel beauty resorts. Uiteraard zijn er de kleine beautysalons, geschikt voor een lager budget. Als je je echter echt wilt laten verwennen en als herboren wilt voelen, dan is het aan te raden een luxe beauty resort te bezoeken. Mensen zijn hier goed opgeleid en er worden verschillende methodes toegepast. Je kunt dus zelf kiezen welke methode het beste bij jou past. Behandelingen variëren van een uur tot een hele beauty dag en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.